Aripile de pui coapte ale lui Denis Leary

Aripile de pui coapte ale lui Denis Leary
Aripile de pui coapte ale lui Denis Leary ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 410 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, coajă de lămâie, aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aripi De Pui Zesty, Zesty Miere Sriracha Aripi De Pui La Gratar, și Pui De Parmezan La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente (prin coaja de lămâie) într-un castron mare și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste aripi, se transferă într-o pungă de plastic cu fermoar și se marinează la frigider timp de 14 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Tapetați o tigaie cu folie. Pulverizați folia cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Amestecați parmezanul, pătrunjelul și pesmetul într-un vas superficial. Înveliți aripile în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Se pune pe tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți pe cel mai mic raft pentru cuptor timp de 20 de minute, apoi întoarceți și gătiți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
În timp ce aripile se coace, combinați ingredientele de baie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Serviți aripile cu scufundarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista