Aripi lipicioase dulci picante cu inele crocante

Aripi lipicioase dulci picante cu inele crocante
Aripile lipicioase dulci picante cu inele crocante necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 765 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, sare și piper, sos de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aripi Picante Crocante Dulci Și Lipicioase, Aripi lipicioase dulci și picante, și Aripi de pui dulci, lipicioase și picante.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Așezați aripile pe o foaie de copt antiaderentă și condimentați cu sare și piper. Acoperiți cu folie și coaceți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Într-o ceașcă mare de măsurare amestecați împreună marmeladă de portocale, condimente de pasăre și sos de chili și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Scoateți puiul din cuptor și întoarceți cuptorul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Îndepărtați folia și turnați sosul deasupra aripilor, asigurându-vă că sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Se introduce din nou la cuptor și se fierbe timp de 5 minute. Fii cu ochii pe ele pentru a te asigura că sosul nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
1
Combinați ceapa feliată și Zara într-un castron mare. Aruncați pentru a acoperi și lăsați la macerat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă ulei în tigaie mare la foc mediu și se încălzește la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Amestecați făina, făina de porumb și ardeiul într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Scurgeți inelele de ceapă. Lucrând în loturi, adăugați câteva inele de ceapă la amestecul de făină la timp și întoarceți-le la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se adaugă în uleiul fierbinte și se prăjește până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scurgeți pe o pungă de hârtie maro sau prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Se presară sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8
Dacă nu se servește imediat, inelele pot fi ținute într-un cuptor de 250 de grade F timp de până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui

Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Momo Sauvignon Blanc. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Momo Sauvignon Blanc
Momo Sauvignon Blanc
Afișează un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și un indiciu de cassis. Fermentația naturală adaugă o calitate bogată și texturală palatului, cu note subtile de coajă de lămâie și fructe de pasiune. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista