Aripi De Pui Tamil

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre primar? Aripile de pui Tamil ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 240 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, iarbă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Brown Butter Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!), și Stăpânul aripilor (aripi de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați capătul tulpinii și frunzele exterioare dure din iarba de lămâie.
Tăiați tulpina interioară în bucăți; puneți într-un robot de bucătărie cu coriandru, usturoi, sare, turmeric și piper. Se învârte până se toacă fin. Amestec Pat peste aripi de pui. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Așezați aripile de pui pe un grătar de grătar ușor uns pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti puiul, intorcandu-l ocazional, pana cand nu mai este roz la os (taiat pentru a testa), aproximativ 15 minute in total.
Transferați pe un platou.
Se servește cu salată de castraveți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.