Aripi De Pui La Cuptor Mexicane
Mexican aripi de pui la cuptor ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 106 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină de aur, unt, amestec vechi de condimente el taco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi De Pui Mexicane, Aripi De Pui La Cuptor, și Aripi De Pui Picante La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.tapetați două tigăi de 15x10x1 inci cu folie. Pulverizați Generos folia cu spray de gătit. În castron mic, amestecați pansamentul, ardeii iute, 1 lingură de amestec de condimente taco și coriandru; la frigider.
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni de galon, amestecați făina și amestecul de condimente taco rămas.
Adăugați pui în pungă; sigilați și agitați pentru a acoperi puiul.
Ungeți blaturile și părțile laterale ale puiului cu unt topit.
Coaceți 20 de minute. Întoarceți puiul. Rotiți tigăile și coaceți cu 10 până la 12 minute mai mult sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (cel puțin 74°).
Așezați puiul pe o farfurie rezistentă la căldură căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Transferați pe platoul de servire.
Se servește cu pansament.