Aripi de pui Jerk cu sos cremos de scufundare

Aripi de pui Jerk cu sos cremos de scufundare
Jerk aripi de pui cu sos cremos scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 164 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, ceapă verde, marinată smucită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Aripi De Pui Jerk Cu Sos Cremos De Scufundare, Aripi de pui Smucite afumate cu sos de scufundare cu miere-Tamarind, și Picant chineză cinci-condiment frecat aripi de pui cu sos cremos coriandru scufundare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), aranjați aripile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Se toarnă marinada smucită peste aripi. Capac; refrigerați 1 oră pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Aripi De PuiAripi De Pui
3
Poziționați două rafturi pentru cuptor cât mai aproape de mijlocul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți cuptorul la 218°.tapetați două tigăi de 15x10x1 inci cu folie; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Așezați aripile de pui în tigăi. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
MarinadaMarinada
6
Coaceți ambele tigăi pe rafturile cuptorului din mijloc aproximativ 45 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată la os, schimbând tigăile la jumătatea coacerii, astfel încât aripile să se coacă mai uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
Aripi De PuiAripi De Pui
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Între timp, într-un castron mic, amestecați smântână, maioneză și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Serviți sosul cu aripi de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista