Aripi de pui fript în stil thailandez cu sos fierbinte și acru

Aripi de pui fript în stil thailandez cu sos fierbinte și acru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripi de pui fript în stil thailandez cu sos fierbinte și acru. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 392 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, sirop de porumb, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aripi de pui prăjite thailandeze cu sos fierbinte și acru și Mango sărat, Vinete fripte în stil thailandez și mazăre Snap cu sos de nucă de cocos-arahide, și Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J).

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile aripilor, rezervându-le pentru o altă utilizare, cum ar fi stocul, dacă doriți, și înjumătățiți aripile la îmbinare. Într-o pungă de plastic resigilabilă rezistentă, aruncați aripile cu pasta de usturoi și uleiul pentru a le acoperi bine și lăsați-le să se marineze, refrigerate, timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
StocStoc
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scurgeți aripile și uscați-le. Aranjați aripile, cu pielea în sus, pe raftul Uns cu ulei al unei tigaie pentru pui de carne, presărați-le cu sare și piper după gust și fierbeți-le sub un pui de carne preîncălzit la aproximativ 4 inci de la foc timp de 8 până la 10 minute sau până când se rumenesc. Întoarceți aripile, presărați-le cu sare și piper după gust și fierbeți-le încă 5 până la 8 minute sau până când sunt aurii. În timp ce aripile se fierb, într-o cratiță amestecați împreună fulgii de ardei roșu, siropul de porumb și oțetul, aduceți lichidul la fierbere, amestecând și transferați-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Sirop De PorumbSirop De Porumb
OțetOțet
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Pui BroilerPui Broiler
BolBol
3
Serviți aripile cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista