Aripi De Pui De Var Vietnamez

Aripi De Pui De Var Vietnamez
Vietnameză aripi de pui de tei ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 225 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de pudră de bouillon de pui, aripi de pui jumbo, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Aripi De Pui În Stil Vietnamez, Aripi De Pui Caramel În Stil Vietnamez, și Aripi De Pui Vietnameze La Grătar-Canh Ga Nuong pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați bulionul, sosul de chili, mierea, uleiul, șalotele, oțetul și frunzele de tei și amestecați împreună pentru a forma o pastă uniformă. Rezervați niște pastă pentru periaj și așezați restul într-o pungă de plastic resigilabilă. Aruncați aripile de pui în pasta din pungă și lăsați să se marineze timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Frunze De TeiFrunze De Tei
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Construiți un foc fierbinte de cărbune pe o parte a grătarului. Setați aripile de pui pe grătarul opus părții de cărbune fierbinte. Acoperiți grătarul și gătiți până când aripile sunt aproape fierte, 25 până la 30 de minute. Rotiți aripile la jumătate pentru a găti uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Pentru a termina aripile, periați cu pasta rezervată și grătați direct peste cărbuni fierbinți până când se carbonizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se transferă într-un platou și se acoperă cu frunze de coriandru și arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista