Aripi De Pui De Bivol

Aripi De Pui De Bivol
Reteta aripi de pui de bivol se poate face în aproximativ 25 de minute. Această rețetă face 32 de porții cu 158 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză, lapte, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă este plăcută de 112 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aripi De Pui De Bivol, Aripi De Pui De Bivol, și Aripi De Pui De Bivol.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Tăiați aripile de pui în treimi, tăind între oase. Aruncați vârfurile aripilor. Topiți untul și adăugați cayenne, sosul fierbinte și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Sos FierbinteSos Fierbinte
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UntUnt
SareSare
4
Puneți aripile pe o tigaie și periați-le cu untul topit. Fierbeți-le la aproximativ 3 centimetri sub foc timp de 8 minute. Întoarceți aripile, periați-le din nou cu untul și fierbeți încă 4 minute sau până sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pentru sos, așezați brânza albastră, maioneza, smântâna, laptele, Worcestershire, sarea și piperul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Procesați până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
PiperPiper
SosSos
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
6
Serviți aripile de pui fierbinți sau la temperatura camerei cu dip de brânză albastră și bețișoare de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
Aripi De PuiAripi De Pui
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Buffalo Wings. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Nominalizare Renard Brut
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista