Aripi De Pui Cu Geamuri Portocalii
Aripile de pui cu geamuri portocalii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 602 calorii, 47G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, aripi de pui, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Aripi De Pui Glazurate Portocalii, Aripi De Pui Portocalii Glazurate, și Aripi De Pui Cu Geamuri Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați sucul de portocale cu coaja de portocală, usturoiul, sosul de soia, zahărul brun, sarea și piperul.
Adăugați aripile de pui și aruncați pentru a acoperi.
Pe două foi mari de copt, aranjați aripile într-un singur strat. Rezervați 1/4 cană din amestecul de portocale și lingurați restul amestecului peste aripi.
Coaceți timp de 20 de minute. Întoarceți aripile și lăsați-le cu amestecul portocaliu rezervat. Gatiti pana cand tocmai ati terminat, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Serviți această mâncare cu degetul cu o legumă pe care o puteți mânca și cu mâinile, cum ar fi fâșii de fenicul crud sau jicama.
Test-sfat pentru Bucătărie: când radeți coaja de portocală, îndepărtați doar stratul portocaliu al pielii, lăsând în urmă miezul alb amar.
Recomandare de vin: dulce, sărat și fierbinte, acest fel de mâncare are nevoie într-adevăr de un vin cu aciditate bună, alcool moderat și doar o notă de dulceață. Căutați un kabinett riesling german cu alcool redus sau un riesling semi-uscat din regiunea Finger Lakes din New York.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.