Aripi de pui Chile cu castraveți cremoși
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Aripile de pui Chile cu castraveți cremoși ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 535 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de Usturoi, Aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Aripi De Pui Chile, Aripi de pui cu Chile coreeană, și Miere-Aripi De Pui Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul chile, tahini, oțetul, soia, usturoiul și ghimbirul într-un blender și procesați la viteză mare timp de 10 secunde. Puneți sosul chile deoparte până când este gata de utilizare sau dați-l la frigider până la 1 săptămână.
Tăiați vârfurile aripilor de pui și aruncați-le. Împărțiți aripile în jumătate laarticulație pentru a face aripi și tobe. Pune-ți măcelarul să facă asta dacă vrei.Clătiți aripile de pui și uscați-le bine.
Încălziți 3 inci de ulei până la 350 F într-o friteuză electrică de blat sau o oală adâncă. Dacănu aveți un termometru pentru prăjit, o modalitate bună de a testa dacă uleiul este suficient de fierbinte este să lipiți capătul unei linguri de lemn sau al unui bețișor în el. Dacă bubblescerc în jurul sfârșitului, atunci ești bine să pleci.
Adăugați cu grijă aripile în uleiul fierbinte și prăjiți-le în loturi până când suntcrispy și plutesc la suprafață, 8 până la 10 minute.
Transferați aripile într-un castron mare.
Adăugați suficient sos de chile pentru a acoperi și aruncați bine.
Pentru a servi, aranjați aripile pe un platou și garnisiți cu coriandru șiscallion.
Serviți imediat cu castraveții cremoși și restulsos de șil pe lateral pentru scufundare.
Tăiați castravetele pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele cu o linguriță. Feliați castravetele foarte subțire cu o mandolină sau un cuțit ascuțit.
Puneți castravetele într-un vas mediu din oțel inoxidabil sau sticlă; adăugați sarea și amestecați bine pentru a combina. Puneți deoparte timp de 10 până la 15 minute.
Transferați castraveții într-o strecurătoare și clătiți bine. Strângeți uscat cu mâinile și apoi uscați cu prosoape de hârtie.
Puneți castraveții înapoi în castron și adăugați iaurtul, smântâna, usturoiul,menta și sucul de lămâie. Aruncați pentru a combina; condimentează cu ardeiul. Se dă la frigider până când este gata de utilizare sau până la 2 zile.