Aripi de liliac cu baie mlaștină și mâini scufundate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați aripi de liliac cu baie de mlaștină și mâini scufundate. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.6 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 62g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 911 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat grosier, parmezan, frunze proaspăt de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Halloween Popcorn Mâini, Occhi di bue, fursecuri atât de mari încât le poți ține cu două mâini, și Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos Habanero de zmeură (aripi PB&J) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Înveliți 2 foi mari de copt cu spray de gătit.
Într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic, combinați sosul de soia, zahărul, ghimbirul, usturoiul, pudra de cinci condimente, sosul fierbinte, sarea și piperul negru, după gust.
Adăugați aripi de pui și piept de pui și întoarceți-vă la strat (în acest moment, puteți refrigera până la 24 de ore).
Transferați aripile și sânii de pui pe foi de copt și periați cu marinată.
Coaceți 25 până la 30 de minute, până când puiul este gătit.
Pentru a face "mâinile", reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F. Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Desfaceți aluatul și separați-l în 12 bețișoare.
Rotiți în "degete" lungi de 4 inci și așezați-le pe foaia de copt.
Periați albusul de ou peste toate Bețișoarele și așezați felia de migdale pe 1 capăt, făcând o unghie.
Presărați parmezan peste restul de pâine.
Coaceți 10 până la 12 minute, până se rumenesc.
Pentru a face scufundarea, într-un bol mediu, combinați smântâna, pătrunjelul și muștarul.
Așezați scufundarea într-un vas de servire și introduceți degetele.
Serviți aripile cu scufundarea și" mâinile " și rezervați pieptul de pui pentru salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.