Aripi De Ceapă Crocante
Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete în cutia de rețete, aripile de ceapă crocante ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 481 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de ouă, praf de usturoi, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aripi Crocante, Aripi Crocante, și Aripi Crocante De Taco.
Instrucțiuni
Linia a de 15 inchi. x 10 inch. x 1 în. tava de copt cu folie și ungeți folia; pus deoparte.
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați secțiunea vârfului aripii.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați chipsurile de cartofi, ceapa, făina de porumb și condimentele. Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle. Scufundați aripile de pui în ouă.
Adăugați creveți în pungă, câțiva la un moment dat. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi; apăsați amestecul de firimituri în pui.
Așezați aripile în tigaia pregătită; stropiți cu unt.
Coaceți, neacoperit, la 375 de euro timp de 30-35 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc și acoperirea este crocantă.
Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant
Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Burrier Chateau de Beauregard Pouilly-Fuisse. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 37 de dolari.
![Burrier Chateau de Beauregard Pouilly-Fuisse]()
Burrier Chateau de Beauregard Pouilly-Fuisse
Pouilly-Fuiss este un vin corpolent, cu arome și texturi bogate și opulente. Mărul copt, lămâia, smântâna și brioșa sunt aromele de marcă ale Pouilly-Fuiss. Chtromanteau de Beauregard urmărește, în general, claritatea și prospețimea față de aromele de stejar, iar acest vin prezintă o notă de pâine prăjită și vanilie de la îmbătrânirea parțială în butoi. Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite se împerechează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar se pretează bine la pește la grătar, amidon, unt și nuci prăjite.