Aripi De Ceapă Crocante

Aripi De Ceapă Crocante
Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete în cutia de rețete, aripile de ceapă crocante ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 481 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de ouă, praf de usturoi, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aripi Crocante, Aripi Crocante, și Aripi Crocante De Taco.

Instrucțiuni

1
Linia a de 15 inchi. x 10 inch. x 1 în. tava de copt cu folie și ungeți folia; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați secțiunea vârfului aripii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați chipsurile de cartofi, ceapa, făina de porumb și condimentele. Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle. Scufundați aripile de pui în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați creveți în pungă, câțiva la un moment dat. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi; apăsați amestecul de firimituri în pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Așezați aripile în tigaia pregătită; stropiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți, neacoperit, la 375 de euro timp de 30-35 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc și acoperirea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, 1 Linguriță De Sare, Pentru Marginile Paharului, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Burrier Chateau de Beauregard Pouilly-Fuisse. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 37 de dolari.
Burrier Chateau de Beauregard Pouilly-Fuisse
Burrier Chateau de Beauregard Pouilly-Fuisse
Pouilly-Fuiss este un vin corpolent, cu arome și texturi bogate și opulente. Mărul copt, lămâia, smântâna și brioșa sunt aromele de marcă ale Pouilly-Fuiss. Chtromanteau de Beauregard urmărește, în general, claritatea și prospețimea față de aromele de stejar, iar acest vin prezintă o notă de pâine prăjită și vanilie de la îmbătrânirea parțială în butoi. Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite se împerechează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar se pretează bine la pește la grătar, amidon, unt și nuci prăjite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista