Aripi calde și lipicioase
Aripile fierbinți și lipicioase ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 510 calorii. Un amestec de conserve de caise-ananas, oregano, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aripi Lipicioase, Aripi De Soia Lipicioase, și Red Hot Lipicioase Aripi.
Instrucțiuni
Pui de carne ușor. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu; deoparte. Clătiți aripile cu apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați aripile pe foaia de copt cu pielea în sus. Fierbeți aripile timp de 8 până la 10 minute în timp ce pregătiți sosul. Notă: Acest pas poate fi omis, dar produce o aripă de degustare mai bună.
Locul aripi în ciob de 4 quart aragaz lent. Într-un castron, amestecați pentru a combina ingredientele rămase.
Se toarnă peste aripi și se amestecă pentru a acoperi.
Puneți capacul pe aragaz lent și gătiți la setare ridicată timp de 2 1/2 până la 3 1/2 ore.