Arepa con Huevo y Jamon Gratinada (Arepa cu ou și șuncă al Gratin)

Arepa con Huevo y Jamon Gratinada (Arepa cu ou și șuncă al Gratin) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,97 USD pe porție. O porție conține 552 calorii, 28G de proteine, și 46G de grăsime. 160 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, sare și piper, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Arepa cu ou, Avocado și sos creol), Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian), și Arepa Reina Pepiada (Arepa cu pui mărunțit și Avocado) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie antiaderentă încălziți untul la foc mediu.
Adăugați șunca și gătiți aproximativ 2 minute, amestecând ocazional.Între timp, într-un castron mic bateți ouăle, smântâna grea, sarea. și piper.
Turnați ouăle în tigaie cu șunca și gătiți la foc mediu, fără a amesteca, până când amestecul începe să se întărească.Amestecați de două ori sau până când ouăle se amestecă cu șunca și gătiți aproximativ 2 minute sau până când ouăle au consistența care vă place.
Așezați Arepa pe o foaie de copt și acoperiți cu ouăle. Împrăștiați brânza uniform peste ou, lăsând o margine de 1/2 inch. Alunecați sub broiler la aproximativ 4 inci de sursa de căldură și fierbeți până când brânza este topită, aproximativ 2 minute.Aranjați feliile de roșii, avocado și coriandru deasupra. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.