Ardei condimentat și vinete este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 166 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc rupte, căței de usturoi, vinete pentru copii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete cu capere și ardei roșii, Vinete Și Ardei Cu Feta, și Vinetele și ardeii prăjiți ai lui Kim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoi, coriandru, chimen și șofran, dacă utilizați; gatiti, amestecand des, pana cand usturoiul se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
șofran
Usturoi
Chimen
3
Adăugați ardei dulci și vinete; condimentează cu sare și piper. Gatiti, aruncand ocazional, pana cand legumele sunt fragede, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Vinete
Ardei
4
Se ia de pe foc și se adaugă oțet. Chiar înainte de servire, adăugați busuioc și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Busuioc
5
Faceți înainte: legumele pot fi gătite cu 4 zile înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de a adăuga busuioc și de a servi.