Ardei Umpluți La Grătar

Ardei Umpluți La Grătar
Ardei umpluți la grătar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 72 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ardei, brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, tigăi de pâine de aluminiu de unică folosință și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ardei Umpluți La Grătar, Ardei Umpluți La Grătar, și Ardei Umpluți La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați 1/2 inch de la capătul tulpinii fiecărui piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Îndepărtați și aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Tăiați feliile de slănină pe jumătate transversal. Cuptor cu microunde, în 2 loturi, la 90 de secunde sau până când slănina este parțial gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
5
Lingura de brânză într-un 1-qt. pungă de plastic cu fermoar. (Nu sigilați.) Snip 1 colț de sac pentru a face o gaură mică. Brânză de țeavă în cavitatea fiecărui piper, umplând aproape plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
6
Așezați 1 slănină pe jumătate pe partea tăiată a fiecărui ardei, fixându-vă cu o culegere de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
7
Se taie cu grijă 3 (1-inch) găuri în partea de jos a fiecărei tigaie pâine. Întoarceți tigăile cu susul în jos; așezați ardeii, tăiați părțile în sus, în găuri în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Ardei Grill, în tigăi, acoperite cu capac de grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) căldură 6 până la 8 minute sau până când fundul ardeilor este carbonizat și slănina este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Notă: pentru a face înainte, se prepară reteta ca regia prin capac pas și ardei rece 4 ore. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista