Ardei Umpluți La Grătar
Ardei umpluți la grătar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 72 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ardei, brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, tigăi de pâine de aluminiu de unică folosință și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ardei Umpluți La Grătar, Ardei Umpluți La Grătar, și Ardei Umpluți La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Tăiați 1/2 inch de la capătul tulpinii fiecărui piper.
Îndepărtați și aruncați semințele și membranele.
Tăiați feliile de slănină pe jumătate transversal. Cuptor cu microunde, în 2 loturi, la 90 de secunde sau până când slănina este parțial gătită.
Lingura de brânză într-un 1-qt. pungă de plastic cu fermoar. (Nu sigilați.) Snip 1 colț de sac pentru a face o gaură mică. Brânză de țeavă în cavitatea fiecărui piper, umplând aproape plin.
Așezați 1 slănină pe jumătate pe partea tăiată a fiecărui ardei, fixându-vă cu o culegere de lemn.
Se taie cu grijă 3 (1-inch) găuri în partea de jos a fiecărei tigaie pâine. Întoarceți tigăile cu susul în jos; așezați ardeii, tăiați părțile în sus, în găuri în tigăi.
Ardei Grill, în tigăi, acoperite cu capac de grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) căldură 6 până la 8 minute sau până când fundul ardeilor este carbonizat și slănina este crocantă.
Notă: pentru a face înainte, se prepară reteta ca regia prin capac pas și ardei rece 4 ore. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.