Ardei umpluți cu porumb, ardei iute și brânză
Rețeta ardei umpluți cu porumb, ardei iute și brânză este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.51 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 289 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ardei, Cheddar vegetarian, avocado și coriandru. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Mini ardei umpluți cu brânză de capră și sparanghel, Porumb, brânză și ardei iute empanadas, și BBQ porumb, Chilli brânză & Bacon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, apoi gătiți ardeii timp de 5 minute.
Scoateți și scurgeți, tăiați partea în jos, pe niște hârtie de bucătărie.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie și gătiți ceapa timp de 3 minute până se înmoaie.
Adăugați chimenul și ardeiul iute sau ardeiul cayenne și gătiți încă 2-3 minute.
Adăugați dovlecelul, apoi gătiți timp de 4 minute până se înmoaie.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă porumbul dulce, avocado, brânza, coriandrul și condimentele. Puneți umplutura în ardei, apoi puneți-le într-un vas de copt.
Stropiți cu uleiul rămas, apoi coaceți timp de 30-35 de minute până când ardeii sunt foarte moi.
Se lasă să stea aproximativ 5 minute, apoi se servește cald cu smântână acră, o salată de fasole chilli și chipsuri de porumb.