Ardei roșu prăjit și baie de nuc (Muhummara)
Ardei roșu prăjit și baie de nuc (Muhummara) este un fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 207 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați melasă de rodie, ulei de măsline, ardei grași și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, roșii prăjite și piper roșu dip, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați fiecare ardei gras peste flacăra deschisă a unui arzător cu gaz sau grătar, gătind până când pielea se înnegrește și se înfundă. Rotiți ardeii și înnegriți până la capăt, aproximativ 15 minute. În mod alternativ, puteți prăji ardeii la cuptor așezând ardeii grași pe o foaie de copt și așezându-i sub broiler, întorcându-se frecvent, până când ardeii sunt înnegriți și blisterați peste tot.
Puneți ardeii înnegriți într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și puneți deoparte la abur.
Întindeți nucile pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Pop în cuptor până la maro auriu deschis și aromat, 10 până la 15 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Cojiți ardeii roșii folosind un cuțit de decojit. Aruncați cojile, tulpina și semințele. Aruncați ardeii roșii prăjiți, nucile, usturoiul, ardeiul, chimenul, fulgii de ardei roșu, sucul de lămâie, melasa de rodie și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie cu o linguriță de sare și rulați până când scufundarea este netedă. Gustați pentru condimente și ajustați în consecință. Se răcește și se servește.