Ardei Roșu Prăjit-Supă De Roșii

Ardei roșu prăjit - supa de roșii ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. Un amestec de conserve de roșii, sare și piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile de ardei roșu, tăiate cu fața în jos, într-o tigaie de copt și fierbeți la 4 până la 5 inci de la foc până când pielea este neagră și vezicule, aproximativ 8 minute.
Lăsați să se răcească, neacoperit, 10 până la 15 minute. Curățați ardeii și puneți-i într-un castron, rezervând orice suc.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și ceapa; se amestecă des până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați până devine translucid, 1 până la 2 minute.
Adăugați ardeii prăjiți și roșiile, împreună cu sucurile lor, și boiaua. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați supa în loturi mici până se omogenizează. Reveniți pur în tigaie și amestecați bulionul și sucul de lămâie. Se amestecă la foc mediu până se încălzește. Condimentează cu sare și piper după gust. Se toarnă în cupe sau boluri și se ornează cu o păpușă de crme frache sau iaurt simplu și pătrunjel.
Sfaturi înainte: faceți supă cu până la 3 zile înainte. A se păstra etanș la frigider. Reîncălziți înainte de servire.
Petrecere scurtă: dacă oaspeții dvs. tind să se adune în bucătărie, lăsați această supă de ardei roșu prăjită la foc mic pe aragaz și puneți cupe, oală și toppinguri în apropiere (acesta este un fel de mâncare mai puțin de spălat).
Asocierea vinului: vinul spumant brut clasic aduce eleganță acestui fel de mâncare. Alternativ, un ros uscat și fructat este un meci neașteptat.