Ardei roșii umpluți cu mămăligă brânză și ardei verzi
Ardei roșii umplute cu Polentan brânzos și ardei iute verde este un fără gluten farfurie. O porție conține 351 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, mămăligă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Ardei roșii umpluți cu Polentan brânzos și ardei verzi, Ardei Poblano Umpluți (Ardei Iute Rellenos), și Pui Cheesy & Porumb Umplute Chiles.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași în jumătate; îndepărtați și aruncați semințele și membranele.
Așezați căni de ardei gras într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Bateți împreună polenta și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand constant, 5 pana la 7 minute sau pana cand polenta se ingroasa. Se amestecă smântâna și următoarele 4 ingrediente, amestecând bine.
Se amestecă amestecul în cupe de piper.
Coaceți la 400timp de 25 până la 30 de minute sau până când ardeii sunt fragede.