Ardei prăjiți marinați grecesc, măsline și Feta

Ardei prăjiți marinate grecești, măsline și Feta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 52 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză feta, suc de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel la grătar cu ardei roșii prăjiți marinați, măsline Fetan și Kalamatan, Citrice-măsline marinate cu ardei prăjiți, și Ardei prăjiți marinați, măsline și brânză.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați ardeii grași pe foaia de prăjituri. Se fierbe cu blaturi la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional, până când pielea este blisterată și rumenită uniform.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic și închideți bine.
Lăsați să stea 20 de minute.
Între timp, într-un recipient bine acoperit, agitați uleiul, sucul de lămâie, pătrunjelul, ceapa, oregano și usturoiul.
Îndepărtați piei, tulpini, semințe și membrane din ardei.
Tăiați ardeii în bucăți de 1 inch. În vas de sticlă sau borcan, puneți ardeii, măslinele și brânza.
Se toarnă marinada peste amestecul de piper. Pentru a servi, utilizați lingura cu fante.
Se servește cu felii de baghetă.