Ardei prăjiți cu nuci de pin și pătrunjel
Ardei prăjiți cu nuci de pin si patrunjel este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 10 porții. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 164 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți nuci de pin, usturoi, stafide aurii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Spaghete de usturoi prăjite cu pătrunjel și nuci de pin, Ton cu ardei prăjiți și nuci de pin, și Ardei prăjiți cu stafide aurii și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de la sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Tăiați ardeii în jumătate de sus în jos; scoateți tulpina, semințele și coastele, apoi așezați ardeii tăiați părțile în jos pe foaia de copt pregătită. Gătiti sub broilerul preîncălzit până când pielea ardeilor s-a înnegrit și s-a blisterat, aproximativ 10 minute.
Așezați ardeii înnegriți într-un castron și sigilați bine cu folie de plastic. Lăsați ardeii să se aburească în timp ce se răcesc, aproximativ 20 de minute. Odată răcit, îndepărtați pielea și aruncați-o.
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mic, învârtind nucile de pin în tigaie până când capătă o culoare cafenie deschisă și au un parfum de nuci, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se toarnă într-un bol mic pentru a preveni gătirea excesivă.
Feliați ardeii prăjiți în fâșii și aranjați decorativ pe un platou de servire, alternând fâșii roșii și galbene.
Presărați ardeii cu nuci de pin prăjite, stafide, usturoi și pătrunjel, stropiți cu ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper negru.