Ardeii Poblano umpluți cu Crab necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, muștar dijon, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Ardei Poblano Umpluți, Ardei Poblano Umpluți, și Ardei Poblano Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o tigaie de prăjire superficială cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mediu, combinați amestecul de tort de crab, smântână, ardei verzi și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Amestecați amestecul în ardei înjumătățiți și aranjați unul lângă altul în partea de jos a tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Presărați brânză peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Coaceți 10 până la 12 minute, până când umplutura este fierbinte și brânza este aurie și bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Se servește fierbinte.
7
Într-un castron mare, combinați carnea de crab, smântâna, ovăzul, firimiturile de pâine, muștarul Dijon, condimentul de fierbere a crabului, oregano și piper negru. Amestecați ușor ingredientele împreună, având grijă să nu rupeți carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe Condimente
Pulpă De Miel, Cu Os
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.