Ardei Poblano Umpluți Cu Crab
Ardeii Poblano umpluți cu Crab necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, muștar dijon, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Ardei Poblano Umpluți, Ardei Poblano Umpluți, și Ardei Poblano Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o tigaie de prăjire superficială cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, combinați amestecul de tort de crab, smântână, ardei verzi și cilantro.
Amestecați amestecul în ardei înjumătățiți și aranjați unul lângă altul în partea de jos a tigaiei pregătite.
Presărați brânză peste umplutură.
Coaceți 10 până la 12 minute, până când umplutura este fierbinte și brânza este aurie și bulbucată.
Într-un castron mare, combinați carnea de crab, smântâna, ovăzul, firimiturile de pâine, muștarul Dijon, condimentul de fierbere a crabului, oregano și piper negru. Amestecați ușor ingredientele împreună, având grijă să nu rupeți carnea de crab.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.