Ardei iute la fiert

Ardei iute la fiert
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți Slow Cooker Chili acasă. Acest aperitiv are 159 de calorii, 10 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 12 și costă 65 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită fasole, ceapă, piper și sos de pizza. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 6 ore și 15 minute. Cu un scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Slow Cooker Chili, Slow Cooker Chili și Slow Cooker Chili.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transferați într-un 5-qt. Care gateste incet. Se amestecă ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau până când se încălzește.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Revista