Ardei iute Chipotles umpluți cu pătlagină în Escab 8che

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Chipotles umplute cu pătlagină în Escab 9che. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 323 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, pătlagine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Chorizo-ardei iute Poblano umpluți cu Escabeche dulce-acrișor, Ciuperci În Escabeche Cu Ardei Gras Roșu Și Ardei Iute De Cedrbol, și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul granulat, 3 căni de apă și 1 lingură de sare la fiert într - o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi reduceți focul la foc mic. În timp ce apa fierbe, pregătiți ardei iute.
Tăiați o fantă de la tulpină pentru a îndrepta în jos 1 parte a fiecărui chile cu foarfece de bucătărie. (Unele mărci de ardei iute pot fi tăiate în prealabil.)
Adăugați ardei iute în apa cu zahăr și fierbeți 5 minute, apoi scoateți tigaia de pe foc și răciți ardeii iute în lichid în timp ce faceți escabeche și umplutură.
Gatiti morcovul in 1/4 cana de ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, 3 pana la 5 minute.
Adăugați ienibahar, cimbru, maghiran, frunze de dafin, oțet, piloncillo, 2 1/2 lingurițe de usturoi și restul de 3/4 cană de apă, apoi aduceți la foc mic, amestecând până când piloncillo se dizolvă.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 linguriță sare și jumătate de ceapă.
Transferați escabeche într-un castron și răciți în timp ce faceți umplutură și umplutură de ardei iute.
Tăiați capetele patlaginelor, apoi îndepărtați și aruncați coaja și tăiați patlaginele în cuburi de 1/2 inch. Gatiti jumatate de ceapa ramasa in restul de 2 linguri de ulei in tigaie curatata la foc moderat, amestecand ocazional, pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute.
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de usturoi și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Adăugați pătlagine și gătiți, amestecând ocazional și amestecând ușor amestecul, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 3/4 linguriță de sare și se ia de pe foc.
Scurgeți ardeii iute într-o strecurătoare.
Tăiați tulpinile cu foarfece de bucătărie și răzuiți cu grijă toate semințele agățate de seedpod și atașate de vene cu degetele. Apăsați 1 lingură de amestec de pătlagină într-o formă de ou, apoi umpleți-o într-un chile, modelând chile în jurul umpluturii. (Dacă chile este împărțit în alte locuri, aranjați în jurul umpluturii și remodelați chile.)
Transferați chile, cu fanta în jos, într-un vas de servire din sticlă sau ceramică de 2 litri. Umpleți ardeii iute rămași cu umplutura rămasă, transferându-i în vasul de servire și aranjând în 1 strat. Spoon escabeche peste ardei iute și marinat, neacoperit, la temperatura camerei 1 oră.