Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni

Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni
Ardeii grași roșii umpluți vegetarieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție conține 368 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă cu zaruri medii, scobitori, dovlecei cu zaruri mici și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni, Ardei Grași Mexicani La Grătar Vegetarieni, și Ardei grași umpluți vegetarieni cu sos proaspăt de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă sărată generos la fierbere la foc mare.Între timp, încălziți uleiul măsurat într-o cratiță mare la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.Creșteți focul la mediu, adăugați dovleceii și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste in unele pete si inca crocant-fraged, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați pasta de roșii, amestecați pentru a combina și gătiți până când aroma crudă a fiert, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.Când apa fierbe, adăugați cuscusul și gătiți până la al dente, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se scurge într-o strecurătoare cu ochiuri fine și apoi se clătește sub apă rece până se răcește. Scuturați orice exces de apă și lăsați cuscusul să se scurgă în strecurătoarea din chiuvetă în timp ce pregătiți ardeii, cel puțin 10 minute.Folosiți un cuțit de tăiat pentru a tăia un cerc larg în jurul fiecărei tulpini de ardei gras (cum ar fi atunci când sculptați un jack-o'-lantern), astfel încât să ajungeți cu un capac care poate fi înlocuit după ce ați umplut ardeii; aveți grijă să nu înțepați sau să rupeți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Îndepărtați și aruncați orice semințe și membrane din capac și din interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
7
Ungeți interiorul ardeilor cu ulei și condimentați Generos interiorul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Transferați cuscusul scurs într-un castron mare; adăugați amestecul rezervat de ceapă-dovlecei, brânzeturi și busuioc; și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Împărțiți uniform umplutura între ardei. Înlocuiți capacele și apăsați fiecare capac în umplutură. Străpungeți 3 scobitori prin fiecare capac și scoateți părțile laterale ale ardeiului pentru a fixa capacele în timp ce sunteți pe grătar. Se lasă deoparte până se pregătește la grătar. (Dacă umpleți ardeii cu mai mult de 30 de minute înainte de grătar, acoperiți-i și refrigerați-i până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Lăsați ardeii să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de grătar, astfel încât să gătească mai repede și mai uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
10
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Așezați ardeii umpluți pe părțile lor și închideți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Rulați fiecare ardei un sfert de tură la fiecare 7 minute pentru a găti toate cele patru părți. Ardeii se termină odată ce umplutura este fierbinte, cojile sunt bine carbonizate, iar carnea este moale la atingere, aproximativ 30 de minute Timp total de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
La 8 PruneLa 8 Prune
13
Scoateți ardeii într-un platou de servire, lăsați să se răcească 5 minute și îndepărtați scobitorii. Dacă serviți ca garnitură, tăiați ardeii în jumătate pe verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista