Ardei Clasic Umplut Cu Carne De Vită

Ardei Clasic Umplut Cu Carne De Vită
Ardei clasic umplute cu carne de vită este un fără gluten felul principal. O porție conține 375 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,65 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 231 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 94%. Încercați Ardei Umpluți Cu Carne De Vită, Ardei Umpluți Cu Carne De Vită, și Ardei Umpluți Cu Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți ardeii grași roșii în apa clocotită până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgeți și clătiți ardeii cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Amestecați ouăle, 3 căni de sos de spaghete, orez instant, ceapă, sare, sos Worcestershire și piper negru împreună într-un castron. Zdrobiți carnea de vită măcinată în amestec și amestecați până când carnea de vită măcinată este bine combinată cu amestecul de sos și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Sos De PasteSos De Paste
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți ardeii într-un vas mare de copt și umpleți fiecare ardei cu amestec de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se toarnă 2 căni de sos de spaghete peste ardei. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii sunt fragede, umplutura este setată și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în mijlocul unui ardei citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), 55 până la 60 de minute. Descoperiți și acoperiți fiecare ardei cu 1 lingură de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista