Ardei Clasic Umplut Cu Carne De Vită

Ardei Clasic Umplut Cu Carne De Vită
Ardei clasic umplute cu carne de vită este un fără gluten felul principal. O porție conține 375 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,65 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 231 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 94%. Încercați Ardei Umpluți Cu Carne De Vită, Ardei Umpluți Cu Carne De Vită, și Ardei Umpluți Cu Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți ardeii grași roșii în apa clocotită până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scurgeți și clătiți ardeii cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Amestecați ouăle, 3 căni de sos de spaghete, orez instant, ceapă, sare, sos Worcestershire și piper negru împreună într-un castron. Zdrobiți carnea de vită măcinată în amestec și amestecați până când carnea de vită măcinată este bine combinată cu amestecul de sos și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Sos De PasteSos De Paste
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți ardeii într-un vas mare de copt și umpleți fiecare ardei cu amestec de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se toarnă 2 căni de sos de spaghete peste ardei. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii sunt fragede, umplutura este setată și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în mijlocul unui ardei citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), 55 până la 60 de minute. Descoperiți și acoperiți fiecare ardei cu 1 lingură de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista