Ardei Clasic Umplut Cu Carne De Vită
Ardei clasic umplute cu carne de vită este un fără gluten felul principal. O porție conține 375 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,65 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 231 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 94%. Încercați Ardei Umpluți Cu Carne De Vită, Ardei Umpluți Cu Carne De Vită, și Ardei Umpluți Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți ardeii grași roșii în apa clocotită până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și clătiți ardeii cu apă rece.
Amestecați ouăle, 3 căni de sos de spaghete, orez instant, ceapă, sare, sos Worcestershire și piper negru împreună într-un castron. Zdrobiți carnea de vită măcinată în amestec și amestecați până când carnea de vită măcinată este bine combinată cu amestecul de sos și orez.
Puneți ardeii într-un vas mare de copt și umpleți fiecare ardei cu amestec de carne de vită.
Se toarnă 2 căni de sos de spaghete peste ardei. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii sunt fragede, umplutura este setată și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în mijlocul unui ardei citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), 55 până la 60 de minute. Descoperiți și acoperiți fiecare ardei cu 1 lingură de brânză Cheddar.