Arctic Char în crustă de sare cu șofran Aioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați Arctic Char în crustă de sare cu șofran Aioli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 71 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arctic char, rozmarin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Arctic Char cu ciuperci, Arctic Char Pe Un Pat De Kale, și Arctic Char Voivodina.
Instrucțiuni
Echipament Special: un termometru de citire instantanee, știft de rulare, procesor de alimente
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați aripioarele din cărbunele arctice.
Așezați arpagicul, pătrunjelul, feliile de lămâie, rozmarinul și coaja de lămâie în cavitatea peștelui.
Bateți albușurile de ou și apa rece cu un bici până când formează vârfuri ușoare.
Adăugați sarea kosher și amestecați bine cu mâinile. Textura ar trebui să fie ca nisipul umed. Inversați o foaie de copt, a cărei lungime este cu 2 inci mai mare decât peștele și întindeți 3 căni din amestecul de sare pe foaia de copt la fel de mare ca conturul peștelui.
Așezați peștele deasupra sării și acoperiți complet cu restul de 6 căni de sare (este posibil să nu aveți nevoie de toată sarea). Sarea trebuie să aibă o grosime de cel puțin 1/2 inci în jurul peștilor.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când se atinge o temperatură internă de 140 de grade F.
Lăsați peștele să se odihnească 5 minute. Spargeți sarea cu un știft și îndepărtați bucățile de sare. Îndepărtați pielea și îndepărtați peștele din oase.
Se servește cu aioli de șofran.
Într-un robot de bucătărie combinați oul, sucul de lămâie, usturoiul și muștarul. Puree până se combină bine, răzuind părțile laterale ale bolului.
În timp ce procesorul de alimente rulează încet, turnați uleiul vegetal. Amestecul se va îngroșa pe măsură ce se emulsionează.
Adăugați șofranul, sarea kosher și coaja de portocală. A se păstra acoperit la frigider până la 4 zile.