Arancini al Ragu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 1,93 USD pe porție. O porție conține 514 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, frunze de dafin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Arancini, Arancini, și Arancini Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru orez: într-o cratiță medie la foc mare, adăugați bulionul de vită, untul, sarea și șofranul. Când stocul ajunge la fierbere, adăugați orezul și amestecați-l puțin pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
șofran
Unt
Stoc
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Lăsați-l să se fierbe și coborâți focul puțin până la mediu. Amestecați orezul din când în când, doriți ca orezul să absoarbă tot lichidul; ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute. Gustați orezul; ar trebui să fie ușor al dente, dar cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
4
Scoateți vasul de pe foc, adăugați brânzeturile și amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă orezul pe o foaie de copt și se întinde într-un strat subțire. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească, de preferință peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Orez
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
1
Amestecați carnea de vită măcinată și carnea de porc împreună cu mâinile și adăugați generos sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită Măcinată
Carne De Porc
2
Într-o cratiță medie la foc mic mediu, sotati pancetta cu uleiul de măsline până când grăsimea este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa și lăsați să gătească până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați morcovul și țelina împreună cu frunza de dafin și gătiți până la moale, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
5
Adăugați carnea măcinată și rotiți focul la mare. Continuați să amestecați cu o lingură de lemn până când carnea este bine făcută și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
6
Se adaugă vinul alb și se amestecă până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
7
Adăugați piureul de roșii și pasta de roșii în apă. Aduceți la fierbere, apoi coborâți focul la mediu, amestecând ocazional. Vor fi niște grăsimi care vor ajunge în vârf. Îndepărtați-l cu o ladă, dar doriți să lăsați ceva pentru aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
8
Lăsați să gătească aproximativ 1 1/2 ore.
9
Cu aproximativ 5 minute înainte de terminarea ragu-ului, sotează mazărea într-o notă de unt cu un vârf de sare și adaugă la ragu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Mazăre
Sare
10
Puneți ragu-ul într-un castron și lăsați-l deoparte să se răcească. Îl puteți lăsa peste noapte acoperit la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Pentru umplere și asamblare: porționați orezul răcit în porții identice. Ne cântărim la 1,6 uncii. Luați o porție și formați-o într-un semicerc în palma mâinii, făcând o formă asemănătoare cupei în care să așezați ragu și mozzarella. Scoateți o cantitate generoasă de ragu, aproximativ 2 lingurițe, în jumătate de bilă și apoi câteva cuburi de mozzarella. Luați o altă porție de orez și aplatizați-o într-o formă de disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Orez
12
Așezați acel disc peste jumătate de bilă pentru a închide ragu și brânză în centru. Aveți un castron cu apă caldă în apropiere pentru a vă scufunda mâinile' va face procesul mai ușor și mai puțin lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Apă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Rotiți mingea pentru a închide toate ingredientele în centru și formați-o într-o minge perfect rotundă. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
1
Așezați făina și 1 1/2 căni de apă rece într-un bol și adăugați un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă cu un bici până se omogenizează și aproximativ consistența eggnogului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați pesmetul într-un castron mare sau vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
4
Rotiți fiecare bilă de orez în aluat și scuturați excesul de aluat. Apoi rotiți fiecare bilă în pesmet. Repetați cu toate bilele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Zahăr Roșu Grosier
Orez
Rola
5
Folosiți o oală grea cu suficient ulei de canola pentru a scufunda bilele. Asigurați-vă că uleiul nu este aproape de vârful oalei, deoarece se va revărsa atunci când vă aruncați bilele. Aduceți uleiul la 350 de grade F, folosind un termometru cu temperatură ridicată, dacă aveți unul. Dacă nu, puteți arunca o bucată mică de pâine albă pentru a testa; ar trebui să se rumenească rapid și să plutească când uleiul este suficient de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Folosiți o lingură cu fante sau un coș de sârmă pentru a vă coborî bilele în uleiul fierbinte. Nu supraaglomerați bilele - poate 2 sau 3 la un moment dat. Se prăjesc în loturi până când sunt aurii ca arancini ("portocale mici"), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
7
Scoateți și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Mănâncă fierbinte.