Arancini Al Ragu

Arancini Al Ragu
Arancini al Ragu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 1,93 USD pe porție. O porție conține 514 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, frunze de dafin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Arancini, Arancini, și Arancini Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru orez: într-o cratiță medie la foc mare, adăugați bulionul de vită, untul, sarea și șofranul. Când stocul ajunge la fierbere, adăugați orezul și amestecați-l puțin pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
șofranșofran
UntUnt
StocStoc
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Lăsați-l să se fierbe și coborâți focul puțin până la mediu. Amestecați orezul din când în când, doriți ca orezul să absoarbă tot lichidul; ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute. Gustați orezul; ar trebui să fie ușor al dente, dar cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
Scoateți vasul de pe foc, adăugați brânzeturile și amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se toarnă orezul pe o foaie de copt și se întinde într-un strat subțire. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească, de preferință peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Amestecați carnea de vită măcinată și carnea de porc împreună cu mâinile și adăugați generos sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De PorcCarne De Porc
2
Într-o cratiță medie la foc mic mediu, sotati pancetta cu uleiul de măsline până când grăsimea este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ceapa și lăsați să gătească până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați morcovul și țelina împreună cu frunza de dafin și gătiți până la moale, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
5
Adăugați carnea măcinată și rotiți focul la mare. Continuați să amestecați cu o lingură de lemn până când carnea este bine făcută și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Se adaugă vinul alb și se amestecă până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
7
Adăugați piureul de roșii și pasta de roșii în apă. Aduceți la fierbere, apoi coborâți focul la mediu, amestecând ocazional. Vor fi niște grăsimi care vor ajunge în vârf. Îndepărtați-l cu o ladă, dar doriți să lăsați ceva pentru aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Lăsați să gătească aproximativ 1 1/2 ore.
9
Cu aproximativ 5 minute înainte de terminarea ragu-ului, sotează mazărea într-o notă de unt cu un vârf de sare și adaugă la ragu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MazăreMazăre
SareSare
10
Puneți ragu-ul într-un castron și lăsați-l deoparte să se răcească. Îl puteți lăsa peste noapte acoperit la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Pentru umplere și asamblare: porționați orezul răcit în porții identice. Ne cântărim la 1,6 uncii. Luați o porție și formați-o într-un semicerc în palma mâinii, făcând o formă asemănătoare cupei în care să așezați ragu și mozzarella. Scoateți o cantitate generoasă de ragu, aproximativ 2 lingurițe, în jumătate de bilă și apoi câteva cuburi de mozzarella. Luați o altă porție de orez și aplatizați-o într-o formă de disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
OrezOrez
12
Așezați acel disc peste jumătate de bilă pentru a închide ragu și brânză în centru. Aveți un castron cu apă caldă în apropiere pentru a vă scufunda mâinile' va face procesul mai ușor și mai puțin lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ApăApă
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Rotiți mingea pentru a închide toate ingredientele în centru și formați-o într-o minge perfect rotundă. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
1
Așezați făina și 1 1/2 căni de apă rece într-un bol și adăugați un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă cu un bici până se omogenizează și aproximativ consistența eggnogului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De OuăLichior De Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați pesmetul într-un castron mare sau vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
Rotiți fiecare bilă de orez în aluat și scuturați excesul de aluat. Apoi rotiți fiecare bilă în pesmet. Repetați cu toate bilele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
OrezOrez
RolaRola
5
Folosiți o oală grea cu suficient ulei de canola pentru a scufunda bilele. Asigurați-vă că uleiul nu este aproape de vârful oalei, deoarece se va revărsa atunci când vă aruncați bilele. Aduceți uleiul la 350 de grade F, folosind un termometru cu temperatură ridicată, dacă aveți unul. Dacă nu, puteți arunca o bucată mică de pâine albă pentru a testa; ar trebui să se rumenească rapid și să plutească când uleiul este suficient de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine AlbăPâine Albă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Folosiți o lingură cu fante sau un coș de sârmă pentru a vă coborî bilele în uleiul fierbinte. Nu supraaglomerați bilele - poate 2 sau 3 la un moment dat. Se prăjesc în loturi până când sunt aurii ca arancini ("portocale mici"), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Scoateți și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Mănâncă fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Ingrediente

5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilOrez ArborioOrez Arborio1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1Ceapa galbena medie, tocataboia de ardei iute, afumată dacă se poateboia de ardei iute, afumată dacă se poate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet simplupesmet simplu151 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteUlei de Canola, pentru prăjitUlei de Canola, pentru prăjit1micimorcov, tocat finmorcov, tocat fin1băț de țelină, tocat finbăț de țelină, tocat fin3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină454ardei habenero(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)227ardei habenerocarne de porc măcinatăcarne de porc măcinată227ardei habeneromozzarella, tăiată în cuburi de 1/4 inchmozzarella, tăiată în cuburi de 1/4 inch1Oreos dublu umplutfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York113ardei habeneropancetta, tocată măruntpancetta, tocată mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 borcane (4 uncii fiecare) pimiento cubulete, scurse3 borcane (4 uncii fiecare) pimiento cubulete, scurse1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPecorino rasPecorino ras1cp. legume (de exemplu, spanac)șofran suviteșofran suvite151 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSareSare1Oreos dublu umplutbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust151 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare de mare și piper proaspăt măcinatSare de mare și piper proaspăt măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahampasta de tomate dizolvată în 1 cană de apă caldăpasta de tomate dizolvată în 1 cană de apă caldă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras1parmezan rasunt nesăratunt nesărat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)1miciceapa galbena, tocata maruntceapa galbena, tocata marunt
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista