Arahide Fragile
Arahide fragile necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână apă, sirop de porumb, arahide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 218 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Arahide Batoane cookie fragile cu glazură de unt de arahide, Arahide Fragile, și Mama ' s cel mai bun arahide fragil.
Instrucțiuni
Întindeți mai multe foi de folie pentru a lingura arahidele fierbinți fragile.
Într-o tigaie mare amestecați zahărul, siropul și apa împreună. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand regulat.
Se încălzește până când amestecul are o consistență tare a bilei.
Se încălzește la 250 până la 265 grade F (121 până la 129 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă rigidă. Dacă nu dețineți un termometru pentru bomboane, țineți ocazional lingura deasupra amestecului, permițându-i să picure lingura. Când amestecul este la etapa de minge greu, acesta va 'păr' de pe lingura atunci când se încadrează, în căutarea ca o pânză de păianjen clar.
Odată ce amestecul este la consistența bilei dure, adăugați arahide crude. (Vor apărea puțin.) Când amestecul începe să se transforme o lumină clar-maro, ca și în cazul în care începe să ardă, scoateți din aragaz.
Adăugați sifon și amestecați.
Scoateți bucățile de dimensiuni ale mușcăturii pe folie descheiată, amestecând constant între fiecare pereche de bucăți.
Amestecul poate fi, de asemenea, turnat pe folie descheiată ca o bucată mare și rupt în bucăți mai mici odată răcit.