Arahide Fragile

Arahide Fragile
Arahide fragile necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână apă, sirop de porumb, arahide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 218 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Arahide Batoane cookie fragile cu glazură de unt de arahide, Arahide Fragile, și Mama ' s cel mai bun arahide fragil.

Instrucțiuni

1
Întindeți mai multe foi de folie pentru a lingura arahidele fierbinți fragile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Într-o tigaie mare amestecați zahărul, siropul și apa împreună. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se încălzește până când amestecul are o consistență tare a bilei.
4
Se încălzește la 250 până la 265 grade F (121 până la 129 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă rigidă. Dacă nu dețineți un termometru pentru bomboane, țineți ocazional lingura deasupra amestecului, permițându-i să picure lingura. Când amestecul este la etapa de minge greu, acesta va 'păr' de pe lingura atunci când se încadrează, în căutarea ca o pânză de păianjen clar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
5
Odată ce amestecul este la consistența bilei dure, adăugați arahide crude. (Vor apărea puțin.) Când amestecul începe să se transforme o lumină clar-maro, ca și în cazul în care începe să ardă, scoateți din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Adăugați sifon și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
7
Amestecul se va spuma.
8
Scoateți bucățile de dimensiuni ale mușcăturii pe folie descheiată, amestecând constant între fiecare pereche de bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Amestecul poate fi, de asemenea, turnat pe folie descheiată ca o bucată mare și rupt în bucăți mai mici odată răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista