Arahide Fragile
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 894 calorii. Dacă aveți unt, zahăr, ușor și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Arahide Batoane cookie fragile cu glazură de unt de arahide, Arahide Fragile, și Mama ' s cel mai bun arahide fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic combinați arahide, scorțișoară și cayenne. Pune deoparte.
Ungeți interiorul unei cratițe grele de dimensiuni medii cu ulei vegetal.
Adăugați zahărul și apa în cratiță, gătiți la foc mare, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până când ajunge la fierbere. Nu mai amestecați, acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Descoperiți, reduceți căldura la mediu și gătiți până când zahărul are o culoare chihlimbar deschis. Se amestecă arahidele. Acest lucru va reduce foarte mult temperatura zahărului, astfel încât să funcționeze rapid. Odată amestecat uniform, turnați amestecul pe o tigaie căptușită cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament cu unt. Folosind o spatulă cu unt, întindeți subțire. Va trebui să lucrați rapid atunci când turnați și răspândiți amestecul în tigaie. Dacă este necesar, pentru a obține un singur strat de arahide, top cu a doua foaie tigaie a cărei dedesubt a fost unsă cu unt. Se răcește complet și apoi se rupe în bucăți.