Arahide Fragile

Arahide Fragile
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 894 calorii. Dacă aveți unt, zahăr, ușor și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Arahide Batoane cookie fragile cu glazură de unt de arahide, Arahide Fragile, și Mama ' s cel mai bun arahide fragil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic combinați arahide, scorțișoară și cayenne. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți interiorul unei cratițe grele de dimensiuni medii cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați zahărul și apa în cratiță, gătiți la foc mare, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până când ajunge la fierbere. Nu mai amestecați, acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Descoperiți, reduceți căldura la mediu și gătiți până când zahărul are o culoare chihlimbar deschis. Se amestecă arahidele. Acest lucru va reduce foarte mult temperatura zahărului, astfel încât să funcționeze rapid. Odată amestecat uniform, turnați amestecul pe o tigaie căptușită cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament cu unt. Folosind o spatulă cu unt, întindeți subțire. Va trebui să lucrați rapid atunci când turnați și răspândiți amestecul în tigaie. Dacă este necesar, pentru a obține un singur strat de arahide, top cu a doua foaie tigaie a cărei dedesubt a fost unsă cu unt. Se răcește complet și apoi se rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista