Aragaz Lent : Supă De Mazăre Fumurie

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Aragaz lent: supa de mazăre fumurie ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 398 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, morcovi, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă afumată cu aragaz lent și supă de mazăre despicată, Amestec De Gustări Fumurii Cu Aragaz Lent, și Slow-Aragaz Smoky Piept Hoagies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți cârligele de șuncă.
Așezați - le într-un aragaz lent de 4 până la 6 litri, împreună cu mazărea, morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, bulionul, frunza de dafin și cimbru. Gatiti la foc mic timp de 8 ore sau la foc mare timp de 4 ore. Folosind clești, îndepărtați cârligele de șuncă. Când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, ridicați carnea și aruncați pielea și oasele. Tăiați carnea în bucăți mici, readuceți-o în supă și amestecați.* Un os de șuncă dintr-o friptură sau 1/2 kilogram de slănină afumată gătită poate fi înlocuit; cu toate acestea, supa va necesita apoi până la 1 lingură de sare.
Adăugați 1/2 linguriță la un moment dat, gustând după fiecare adăugare.