Aragaz Lent Piept De Curcan

Aragaz Lent Piept De Curcan
Slow Cooker piept de curcan este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Această rețetă servește 14 și costă 2,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, piept de curcan, ulei de măsline și sare condimentată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Aragaz Lent Piept De Curcan, Piept De Curcan Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Piept De Curcan.

Instrucțiuni

1
Periați curcanul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Combinați usturoiul, sarea condimentată, boiaua, condimentul Italian și piperul; frecați peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Transferați la un 6-qt. aragaz lent; adăugați apă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții14
Scor De Sănătate19
Revista