Aragaz Lent Cremă De Spanac

Aragaz Lent Cremă De Spanac
Nevoie de un garnitură vegetariană? Spanacul Creamed Slow Cooker ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 309 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, brânză de vaci, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Cremă De Spanac, Aragaz Lent Cremă De Porumb, și Aragaz Lent Cremă De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți un aragaz lent de 4 1/2 litru. Într-un castron mare, amestecați spanacul, brânza de vaci, untul, brânza americană, ouăle, făina și sarea până când totul este distribuit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați în aragazul lent uns.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Gatiti la mare timp de o ora, apoi reduceti focul la minim si continuati sa gatiti timp de 4 pana la 5 ore.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista