Aragaz lent Carne de vită mongolă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă verde, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 5584 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aragaz Lent Carne De Vită Mongolă, {Aragaz Lent} Carne De Vită Mongolă, și Carne de vită mongolă de la aragazul lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura de flanc și amidonul de porumb într-o pungă de plastic resigilabilă. Agitați punga pentru a acoperi uniform friptura de flanc cu amidonul de porumb. Se lasă să se odihnească friptura timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Zahăr Roșu Grosier
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati friptura pana se rumeneste uniform, 2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Puneți ceapa, usturoiul, friptura de flanc, ceapa verde, sosul de soia, apa, zahărul brun, ghimbirul și sosul hoisin într-un aragaz lent. Gătiti la setare scăzută timp de aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Friptură De Flanc
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm