Aragaz Lent Carne De Vită Mongolă

Aragaz Lent Carne De Vită Mongolă
Aragaz lent Carne de vită mongolă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă verde, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 5584 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aragaz Lent Carne De Vită Mongolă, {Aragaz Lent} Carne De Vită Mongolă, și Carne de vită mongolă de la aragazul lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de flanc și amidonul de porumb într-o pungă de plastic resigilabilă. Agitați punga pentru a acoperi uniform friptura de flanc cu amidonul de porumb. Se lasă să se odihnească friptura timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati friptura pana se rumeneste uniform, 2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți ceapa, usturoiul, friptura de flanc, ceapa verde, sosul de soia, apa, zahărul brun, ghimbirul și sosul hoisin într-un aragaz lent. Gătiti la setare scăzută timp de aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista