Aragaz Lent Au Jus Oală Friptură

Slow Cooker au jus Pot Roast este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 450 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1399 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, uleiul de măsline, sosul de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cafeaua tare, puteți urma acest fel principal cu Cafea Tort De Cafea ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Oală Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați friptura chuck cu 1 lingură de sos Worcestershire și presărați pe toate părțile cu condimente pentru friptură.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți friptura în uleiul încins până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați friptura într-un aragaz lent.
Se dizolvă cubul de bouillon de vită în cafea și se toarnă amestecul peste friptură.
Se toarnă sosul de roșii peste carne și se condimentează cu oregano; stropiți carnea cu 2 lingurițe de sos Worcestershire.
Setați aragazul la scăzut și gătiți până când carnea este fragedă, 8 până la 10 ore.