Aproape celebru umplute pâine brânzos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 127 calorii. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, pătrunjel, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Brânză De Pui De Bivol Umplute Pâine Franceză, Ciuperci Umplute Celebre, și Celebrele ciuperci umplute ale Theresei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateti zaharul si 3/4 cana de apa calda (aproximativ 105 grade F) intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară drojdia deasupra și se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 10 minute. Se amestecă uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Bateți făina și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centru, turnați amestecul de drojdie și amestecați cu o lingură de lemn pentru a face un aluat shaggy. Întoarceți-vă pe o suprafață cu făină generoasă și frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute, praf cu mai multă făină, după cum este necesar. Formați-vă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ungeți un castron mare cu ulei vegetal; adăugați aluatul, întorcându-vă pentru a acoperi cu uleiul. Se acoperă bine cu folie de plastic și se lasă deoparte la temperatura camerei până se dublează dimensiunea, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Faceți umplutura și toppingul: aruncați 1/2 cană mozzarella, cheddar, pecorino, sare de usturoi, usturoi granulat și pătrunjel uscat într-un bol. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Puneți o foaie de copt inversată în cuptor; preîncălziți timp de 10 minute. Tapetați o altă foaie de copt inversată cu hârtie pergament și presărați cu făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Pătrunjel Uscat
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Pecorino
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați aluatul în jumătate; transferați 1 bucată pe foaia de copt căptușită cu pergament și întindeți-o într-un pătrat de 8 inci (păstrați cealaltă bucată de aluat acoperită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Presărați 1 parte a pătratului cu 1/2 cană din mozzarella rămasă, apoi pliați aluatul în jumătate pentru a închide brânza, apăsând pentru a sigila. Feliați aluatul transversal la intervale de 1 inch, oprindu-vă chiar înainte de marginea pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Se presară cu jumătate din amestecul de brânză-usturoi. Mutați aluatul pe 1 parte a foii de copt. Repetați cu aluatul rămas, mozzarella și amestecul de brânză-usturoi pe cealaltă parte a foii de copt. Glisați pâinea pe pergament pe foaia de copt fierbinte din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți până când aluatul este gătit și brânza este maro aurie, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se lasă să se răcească ușor, apoi se desprind în bețișoare.