Apple a și Blackberry Kuchen ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 287 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți unt, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Apple și Blackberry Kuchen, Apple Kuchen, și Apple Kuchen.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 13 de 9-inch jellyroll pan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Se toarnă 2 1/4 căni de făină într-un bol cu sarea, zahărul și drojdia. Într-un alt castron, bateți ouăle și adăugați-le, cu extractul de vanilie, coaja de lămâie și scorțișoara, în laptele călduț. Amestecați ingredientele lichide în ingredientele uscate pentru a face un aluat mediu-moale, fiind pregătit să adăugați mai multă făină, după cum este necesar. În general, folosesc aproximativ 2 1/3 căni în total, dar vă sfătuiesc să începeți cu cantitatea mai mică: adăugați mai multe după cum este necesar. Lucrați în untul moale și frământați cu mâna timp de aproximativ 10 minute sau jumătate din timp cu mașina. Când aluatul este gata, va părea neted și elastic: pare brusc să se îngroape în viață lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Coaja De Lămâie
Scorțișoară
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Drojdie
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați până la dublarea dimensiunii (1 oră până la 1 oră 15 minute). Sau lăsați să crească încet într-un loc rece peste noapte. Apoi punch în jos și apăsați pentru a alinia o tigaie jellyroll de măsurare 13 de 9-inch. S-ar putea să credeți că nu se va întinde niciodată pentru a se potrivi, dar o va face, deși poate fi necesar să-l lăsați să se odihnească timp de aproximativ 10 minute la mijlocul întinderii, mai ales dacă aluatul a avut o creștere rece. Când este apăsat pe tigaie, lăsați-l să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute și apoi periați cu amestecul de ouă și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Aluat
Punch
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Tigaie
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Curățați și tocați mărul și aruncați-l într-un castron cu murele și coaja din cealaltă jumătate de lămâie. Puneți vasul deoparte pentru câteva minute necesare pentru a face toppingul de crumble.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Măr
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți făina, migdalele măcinate și scorțișoara într-un castron de dimensiuni medii, amestecați pentru a combina, apoi adăugați untul rece, tăiat cubulețe. Folosind vârfurile degetelor-arătător și mijlociu mângâind tampoanele carnale ale făinii de ovăz aglomerate (acesta este un amestec foarte untos). Furcă în zaharuri și migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Migdale Feliate
Scorțișoară
Fulgi De Ovăz
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Aruncați fructele peste aluatul spălat cu ouă și apoi presărați crumble-ul deasupra. Puneți la cuptor timp de 15 minute, apoi reduceți la 350 de grade F și gătiți încă 20 de minute, până când aluatul se umflă și devine auriu la marginile sale ondulate și se sfărâmă; nu vă așteptați să fie crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Fructe
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și, dacă puteți, așteptați aproximativ 5 minute înainte de a-l tăia în plăci care satisfac lăcomia.