Apple Gingerbread Cobbler este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 263 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați melasă, zahăr brun, sare și nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Apple-Gingerbread Cobbler, Pere Turtă Dulce Cizmar, și Peach și Cherry turtă dulce Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați merele, apa, zahărul brun, sucul de lămâie și scorțișoara. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
3
Într-un castron, bateți oul, zahărul, Zara, melasa și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Căni De Făină De Grâu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, sarea și nucșoara; se amestecă în amestecul de zară doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în amestec de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se toarnă amestecul de mere în 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Întindeți amestecul de turtă dulce peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
8
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în topping iese curată.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Willm Kirchberg de Barr Riesling cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Willm Kirchberg de Barr Riesling
Grand Cru Kirchberg de Barr este unul dintre cele mai renumite Grands Crus din Alsacia, care dă naștere la Riesling de mare caracter. Terroirul este profund, oferind vinurilor o structură excelentă, prospețime și o intensitate aromatică de neegalat. De-a lungul timpului, aceste vinuri câștigă în special în complexitate, finețe și mineralitate.