Apple Cutout Cookie-Uri De Zahăr

Apple Cutout Cookie-Uri De Zahăr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile cu zahăr decupat de mere. Această rețetă servește 24. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 158 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, colorant alimentar, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Decupate, Cookie-Uri De Zahăr Decupate, și Makeover Cutout Cookie-Uri De Zahăr.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente în ordinea dată și amestecați bine. Se răcește aluatul 2-3 ore sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Rola pe o suprafață ușor presarata cu faina la 1/4-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați cu un tăietor de prăjituri în formă de măr înmuiat în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Așezați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți la 375 de minute timp de 7-8 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Pentru îngheț, combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Transferați trei sferturi din glazură într-un alt bol; adăugați colorant alimentar roșu pentru mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați colorant alimentar verde la glazura rămasă pentru tulpini. Cookie-uri de îngheț. Se lasă să stea peste noapte pentru ca glazura să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi VioletStropi Violet
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista