Apple Crisp
Apple Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 294 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată crocantă de mere pentru petrecerea noastră de mere de toamnă! # SundaySupper, Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, și Cupcakes Crocante Cu Mere Cu Glazură De Unt De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul brun, ovăzul, 1 linguriță scorțișoară, sare și, dacă doriți, nucșoară, într-un castron.
Adăugați unt; bate cu un mixer la viteză mică 3 minute sau până când este umed și sfărâmicios.
Așezați mărul într-un castron mare; se presară cu coajă de lămâie și suc de lămâie și se aruncă bine.
Se presară cu zahăr granulat și 1 linguriță de scorțișoară rămasă; aruncă bine. Puneți amestecul de mere într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramică acoperit cu spray de gătit.
Presărați amestecul de zahăr brun peste amestecul de mere.
Coaceți, descoperit, la 400 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Coaceți încă 40 până la 50 de minute sau până când merele sunt fragede și toppingul este crocant și maro.
Lăsați să stea 15 minute.