Aperitivo De Casă

Aperitivo De Casă
Aperitivo de casă este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Funcționează bine ca o băutură. Mergeți la magazin și ridicați amare aromate, suc de portocale, gheață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Aperitivo picant al lui Gino, Spumante Vișine Aperitivo, și Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un ulcior mare amestecați gheața, Campari, vermut dulce, vermut uscat, suc de portocale și amare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
CampariCampari
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Frecați interiorul a 8 pahare de martini cu o felie de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Turnați băutura în pahare și garnisiți fiecare pahar cu o felie de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista