Aperitive Cremoase De Anghinare

Aperitive Cremoase De Anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aperitivele cremoase de anghinare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 95 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, amestec original, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Aperitive De Anghinare, Aperitive De Anghinare Cu Roșii, și Aperitive Cu Semilună De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și brânza mozzarella până se combină bine. Se amestecă apă și ulei până se formează aluatul; bate energic 20 de lovituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 8 minute.
4
Folosind mâinile înmuiate în amestec Bisquick suplimentar, apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când crusta este umflată și marginile superioare abia încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele rămase, cu excepția anghinarelor. Se amestecă anghinare. Răspândiți uniform amestecul peste crusta parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când se încălzește bine și crusta devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Setați controlul cuptorului la fiert. Se fierbe cu partea superioară a tigaiei la 6 inci de la căldură 2 până la 3 minute sau până când umplutura este maro aurie. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista