Aperitiv de legume și friptură la grătar

Aperitivul cu legume și friptură la grătar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 121 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portabella, friptură de vită, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Aperitiv de legume și friptură la grătar, Aperitiv de legume și friptură la grătar, și Friptură la grătar și kebaburi vegetale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, așezați ciupercile, carnea de vită, ceapa și 1/2 cană de vinetă; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10 minute; scurgere.
Așezați amestecul în coșul pentru grătar (wok pentru grătar).
Așezați coșul pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu-mare 7 până la 9 minute, agitând coșul sau amestecând amestecul de vită de două ori, până când legumele sunt fragede și carnea de vită este dorită. Se amestecă roșiile.
Puneți amestecul de carne de vită în vasul de servire. Se amestecă restul de 2 linguri de vinetă.