Aperitiv De Cârnați Afumați Ole

Aperitiv De Cârnați Afumați Ole
Afumat aperitiv cârnați Ole ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de ceapă verde, roșii, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 27%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aperitiv De Somon Afumat, Aperitiv De Somon Afumat Quesadillas, și Aperitiv Sărat De Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați cârnații la foc mediu până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Îndepărtați cârnații; scurgeți orice grăsime și ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Întoarceți cârnații în tigaie;amestecați salsa. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron, combinați fasolea și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se întinde pe un platou mare de servire. Se acoperă cu amestecul de cârnați, roșii, măsline și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Rombauer El Dorado Twin Rivers Zinfandel cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Rombauer El Dorado Twin Rivers Zinfandel
Rombauer El Dorado Twin Rivers Zinfandel
Acest vin este roșu rubiniu cu o nuanță strălucitoare și arome de fructe de pădure roșii și fructe de munte amestecate cu zahăr brun, tutun și un indiciu de violet. La gust, este expansiv și dens, cu arome de prune, zmeură, gem de mure, vanilie și flori uscate. Finisajul se construiește și persistă.85% Zinfandel, 15% Petite Sirah
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista