Anghinare și pui la cuptor cu măsline negre
Anghinarea și puiul de măsline negru este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 596 calorii, 47G de proteine, și 38g de grăsime per portie. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână copane de pui, jumătăți de piept de pui, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă De Anghinare Și Măsline Negre, Baie De Anghinare De Măsline La Cuptor, și Cartofi La Cuptor Cu Anghinare, Măsline Și Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați sânii de pui și copanele într-un vas de copt de 9x13 inci, cu osul în jos.
Întindeți anghinare și măsline în jurul puiului, apoi amestecați vinul și bulionul împreună într-un bol mic și turnați amestecul peste tot puiul.
Se presară cu tarhon și se condimentează cu sare și piper după gust.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră sau până când puiul este gătit (sucurile se limpezesc) și se rumenesc.