Anghinare și fasole verde

Anghinare și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare și fasole verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare ambalate în apă, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare la foc mic cu fasole verde și slănină, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fettuccine cu anghinare și fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se pune într-o cratiță peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 6-8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-o tigaie antiaderentă, prăjiți firimiturile de pâine la foc mediu în 1 lingură de ulei; pus deoparte. În aceeași tigaie, sotati ceapa si usturoiul in uleiul ramas pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați anghinarea, sarea, piperul și fasolea rezervată. Gatiti si amestecati la foc mic pana se incalzeste. Înainte de servire, presărați brânză și pesmet prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista