Anghinare și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare și fasole verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare ambalate în apă, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare la foc mic cu fasole verde și slănină, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fettuccine cu anghinare și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un coș cu aburi.
Se pune într-o cratiță peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 6-8 minute sau până când sunt crocante.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-o tigaie antiaderentă, prăjiți firimiturile de pâine la foc mediu în 1 lingură de ulei; pus deoparte. În aceeași tigaie, sotati ceapa si usturoiul in uleiul ramas pana se inmoaie.
Adăugați anghinarea, sarea, piperul și fasolea rezervată. Gatiti si amestecati la foc mic pana se incalzeste. Înainte de servire, presărați brânză și pesmet prăjit.