Anghinare întregi cu sos de scufundare cu lămâie-cimbru

Anghinare întregi cu sos de scufundare cu lămâie-cimbru
Anghinare întregi cu sos de scufundare cu lămâie-cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $2.2 pe portie. O porție conține 619 calorii, 5g de proteine, și 55g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, frunze de cimbru, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos de lămâie și muștar pentru anghinare, Frigarui de varza de Bruxelles prajit cu sos de lamaie-cimbru, și Anghinare Prăjită Cu Cimbru Ușor De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți cratița de 5 litri cu două treimi cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere.
3
Utilizați cuțitul pentru a tăia tulpina groasă la fundul fiecărei anghinare. Folosind foarfece, tăiați vârfurile frunzelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
CuțitCuțit
4
Tăiați și aruncați 1 1/2 inci deasupra fiecărei anghinare. Clătiți bine anghinarea cu apă curentă rece și transferați-le în tigaie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați suc de 1 lămâie și sare după gust. Capac; gatiti la foc mediu-mic aproximativ 45 de minute sau pana cand fundul de anghinare este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
SareSare
6
Între timp, într-un castron mic, bateți ingredientele sosului de scufundare cu biciul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă în vasul de scufundare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Îndepărtați ușor anghinarea gătită din apa fierbinte și puneți-o cu susul în jos pe raftul de răcire pentru a se scurge 5 minute. Întoarceți partea dreaptă în sus și trageți ușor vârfurile deschise de anghinare până când vedeți frunze galbene pal și trageți-le afară pentru a dezvălui sufocarea Păroasă. Folosiți o lingură pentru a scoate sufocarea. Folosiți-vă mâinile pentru a închide ușor anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Pentru a mânca, scoateți frunzele începând de la bază, înmuiați în sos și mușcați partea moale găsită la baza fiecărei frunze. Aruncați partea rămasă a frunzei. Odată ce toate frunzele au dispărut, veți găsi inima de anghinare. Mănâncă acea parte cu ajutorul unei furculițe și a unui cuțit, scufundând-o în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista