Anghinare întregi cu sos de scufundare cu lămâie-cimbru
Anghinare întregi cu sos de scufundare cu lămâie-cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $2.2 pe portie. O porție conține 619 calorii, 5g de proteine, și 55g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, frunze de cimbru, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos de lămâie și muștar pentru anghinare, Frigarui de varza de Bruxelles prajit cu sos de lamaie-cimbru, și Anghinare Prăjită Cu Cimbru Ușor De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți cratița de 5 litri cu două treimi cu apă.
Se încălzește până la fierbere.
Utilizați cuțitul pentru a tăia tulpina groasă la fundul fiecărei anghinare. Folosind foarfece, tăiați vârfurile frunzelor.
Tăiați și aruncați 1 1/2 inci deasupra fiecărei anghinare. Clătiți bine anghinarea cu apă curentă rece și transferați-le în tigaie cu apă clocotită.
Adăugați suc de 1 lămâie și sare după gust. Capac; gatiti la foc mediu-mic aproximativ 45 de minute sau pana cand fundul de anghinare este fraged.
Între timp, într-un castron mic, bateți ingredientele sosului de scufundare cu biciul până se emulsionează.
Se toarnă în vasul de scufundare și se lasă deoparte.
Îndepărtați ușor anghinarea gătită din apa fierbinte și puneți-o cu susul în jos pe raftul de răcire pentru a se scurge 5 minute. Întoarceți partea dreaptă în sus și trageți ușor vârfurile deschise de anghinare până când vedeți frunze galbene pal și trageți-le afară pentru a dezvălui sufocarea Păroasă. Folosiți o lingură pentru a scoate sufocarea. Folosiți-vă mâinile pentru a închide ușor anghinarea.
Pentru a mânca, scoateți frunzele începând de la bază, înmuiați în sos și mușcați partea moale găsită la baza fiecărei frunze. Aruncați partea rămasă a frunzei. Odată ce toate frunzele au dispărut, veți găsi inima de anghinare. Mănâncă acea parte cu ajutorul unei furculițe și a unui cuțit, scufundând-o în sos.