Anghinare în vinetă de tarhon-chimen

Anghinare în vinetă de tarhon-chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare în vinetă de tarhon-chimen. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, boabe de piper, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare sunt Anghinare aburite cu vinaigret de tarhon-muștar, Anghinare cu unt de tarhon, și Anghinare Feliate Cu Tarhon.

Instrucțiuni

1
Se toarnă aproximativ 3 litri de apă într - o tigaie de 6 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 3 linguri de oțet, 1 linguriță de ulei de măsline, semințe de chimen și boabe de piper. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Între timp, tăiați și aruncați aproximativ 1 inch de vârfurile de anghinare. Scoateți și aruncați frunzele exterioare mici din bazele anghinarelor. Cu foarfece, tăiați și aruncați vârfurile spinoase rămase din frunzele exterioare. Tăiați și aruncați capetele tulpinilor decolorate și coajați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Adăugați anghinarea în apă clocotită. Reveniți la fierbere, acoperiți și fierbeți până când fundul de anghinare este fraged atunci când este străpuns cu o furculiță, 14 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Cu o lingură pliată, ridicați anghinarea din tigaie și așezați-o pe o farfurie cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Turnați lichidul de gătit printr-o strecurătoare într-un bol adânc. Rezervați amestecul de condimente; aruncați toate, cu excepția a 1 1/3 căni din lichidul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați amestecul de condimente, 1/3 cană oțet, 2 linguri ulei de măsline, ceapă, tarhon, muștar și usturoi în lichidul de gătit din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Dacă doriți, scoateți și aruncați centrele de anghinare fuzzy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
10
Adăugați anghinare în castron; amestecați pentru a acoperi bine și adăugați sare după gust. Întoarceți ocazional timp de cel puțin 30 de minute sau acoperiți și răciți până la 1 zi, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista