Anghinare în vinetă de tarhon-chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare în vinetă de tarhon-chimen. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, boabe de piper, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare sunt Anghinare aburite cu vinaigret de tarhon-muștar, Anghinare cu unt de tarhon, și Anghinare Feliate Cu Tarhon.
Instrucțiuni
Se toarnă aproximativ 3 litri de apă într - o tigaie de 6 până la 8 litri.
Adăugați 3 linguri de oțet, 1 linguriță de ulei de măsline, semințe de chimen și boabe de piper. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Între timp, tăiați și aruncați aproximativ 1 inch de vârfurile de anghinare. Scoateți și aruncați frunzele exterioare mici din bazele anghinarelor. Cu foarfece, tăiați și aruncați vârfurile spinoase rămase din frunzele exterioare. Tăiați și aruncați capetele tulpinilor decolorate și coajați tulpinile.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și clătiți bine.
Adăugați anghinarea în apă clocotită. Reveniți la fierbere, acoperiți și fierbeți până când fundul de anghinare este fraged atunci când este străpuns cu o furculiță, 14 până la 18 minute.
Cu o lingură pliată, ridicați anghinarea din tigaie și așezați-o pe o farfurie cu margini.
Turnați lichidul de gătit printr-o strecurătoare într-un bol adânc. Rezervați amestecul de condimente; aruncați toate, cu excepția a 1 1/3 căni din lichidul de gătit.
Adăugați amestecul de condimente, 1/3 cană oțet, 2 linguri ulei de măsline, ceapă, tarhon, muștar și usturoi în lichidul de gătit din castron.
Dacă doriți, scoateți și aruncați centrele de anghinare fuzzy.
Adăugați anghinare în castron; amestecați pentru a acoperi bine și adăugați sare după gust. Întoarceți ocazional timp de cel puțin 30 de minute sau acoperiți și răciți până la 1 zi, întorcându-vă ocazional.