Anghinare în vinetă de tarhon-chimen

Anghinare în vinetă de tarhon-chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare în vinetă de tarhon-chimen. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, boabe de piper, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare sunt Anghinare aburite cu vinaigret de tarhon-muștar, Anghinare cu unt de tarhon, și Anghinare Feliate Cu Tarhon.

Instrucțiuni

1
Se toarnă aproximativ 3 litri de apă într - o tigaie de 6 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați 3 linguri de oțet, 1 linguriță de ulei de măsline, semințe de chimen și boabe de piper. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Între timp, tăiați și aruncați aproximativ 1 inch de vârfurile de anghinare. Scoateți și aruncați frunzele exterioare mici din bazele anghinarelor. Cu foarfece, tăiați și aruncați vârfurile spinoase rămase din frunzele exterioare. Tăiați și aruncați capetele tulpinilor decolorate și coajați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Adăugați anghinarea în apă clocotită. Reveniți la fierbere, acoperiți și fierbeți până când fundul de anghinare este fraged atunci când este străpuns cu o furculiță, 14 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Cu o lingură pliată, ridicați anghinarea din tigaie și așezați-o pe o farfurie cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Turnați lichidul de gătit printr-o strecurătoare într-un bol adânc. Rezervați amestecul de condimente; aruncați toate, cu excepția a 1 1/3 căni din lichidul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați amestecul de condimente, 1/3 cană oțet, 2 linguri ulei de măsline, ceapă, tarhon, muștar și usturoi în lichidul de gătit din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Dacă doriți, scoateți și aruncați centrele de anghinare fuzzy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
10
Adăugați anghinare în castron; amestecați pentru a acoperi bine și adăugați sare după gust. Întoarceți ocazional timp de cel puțin 30 de minute sau acoperiți și răciți până la 1 zi, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista