Anghinare în vinetă de tarhon-chimen

Anghinare în vinetă de tarhon-chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare în vinetă de tarhon-chimen. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, boabe de piper, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare sunt Anghinare aburite cu vinaigret de tarhon-muștar, Anghinare cu unt de tarhon, și Anghinare Feliate Cu Tarhon.

Instrucțiuni

1
Se toarnă aproximativ 3 litri de apă într - o tigaie de 6 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 3 linguri de oțet, 1 linguriță de ulei de măsline, semințe de chimen și boabe de piper. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3
Între timp, tăiați și aruncați aproximativ 1 inch de vârfurile de anghinare. Scoateți și aruncați frunzele exterioare mici din bazele anghinarelor. Cu foarfece, tăiați și aruncați vârfurile spinoase rămase din frunzele exterioare. Tăiați și aruncați capetele tulpinilor decolorate și coajați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Adăugați anghinarea în apă clocotită. Reveniți la fierbere, acoperiți și fierbeți până când fundul de anghinare este fraged atunci când este străpuns cu o furculiță, 14 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Cu o lingură pliată, ridicați anghinarea din tigaie și așezați-o pe o farfurie cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Turnați lichidul de gătit printr-o strecurătoare într-un bol adânc. Rezervați amestecul de condimente; aruncați toate, cu excepția a 1 1/3 căni din lichidul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați amestecul de condimente, 1/3 cană oțet, 2 linguri ulei de măsline, ceapă, tarhon, muștar și usturoi în lichidul de gătit din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Dacă doriți, scoateți și aruncați centrele de anghinare fuzzy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
10
Adăugați anghinare în castron; amestecați pentru a acoperi bine și adăugați sare după gust. Întoarceți ocazional timp de cel puțin 30 de minute sau acoperiți și răciți până la 1 zi, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista