Anghinare în cuptor cu usturoi
Anghinarea înăbușită la cuptor cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 3.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 257 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți anghinare, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Anghinare înăbușite la cuptor cu usturoi și cimbru, Sexy cuptor-fiert anghinare, și Anghinare pentru bebeluși cu ardei roșii și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Taie tulpina de fiecare anghinare la 1 inch de bază; coaja stem.
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fraged. Trim sfaturi de frunze pentru a elimina spini.
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime.
Îndepărtați ciulinul fuzzy din partea de jos a fiecărei jumătăți cu o lingură. Frecați imediat suprafețele tăiate de anghinare cu 1 jumătate de lămâie.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare din oțel inoxidabil rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Puneți jumătate din jumătățile de anghinare în tigaie, tăiați părțile în jos; gătiți 2 minute sau până când părțile tăiate sunt rumenite și cruste.
Scoateți din tigaie; deoparte. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei și jumătățile de anghinare rămase. Aranjați toate jumătățile de anghinare în tigaie. Strângeți 2 jumătăți de lămâie peste anghinare; adăugați 1/2 cană de apă și usturoi în tigaie. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când o frunză din apropierea centrului fiecărei anghinare se scoate ușor.
Așezați anghinare pe un platou de servire, tăiați părțile în sus.
Turnați orice suc de tigaie peste anghinare; strângeți jumătatea rămasă de lămâie peste anghinare.
Se presară sare, piper și parmezan.